OVER ONSWij zijn creatieve professionals met de ambitie om producten te leveren van topkwaliteit. Studio N Creations is opgericht door Nina Notenboom. Als echte Zeeuwse opgegroeid en vervolgens de studie Mediavormgeving voltooid aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Met de juiste ambitie en drive ontstond dit Reclamebureau in Zeeland. Het kantoor is gevestigd in IJzendijke, ook wel bekend als 'Petit Paris'.


“Als Grafisch Ontwerper luister ik graag aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever. Tijdens het luisteren en opnemen van de informatie leidt de visualisatie me al gauw opweg naar ideeën. Ik streef ernaar om deze ideeën, samen met de wensen, te mengen tot een krachtig geheel waarbij het eindproduct de verwachtingen voldoet en deze het liefst nog een beetje overtreft.”

PROJECTEN


Om een goed beeld te scheppen van de mogelijkheden is er een uitgebreid en variërend portfolio beschikbaar van afgeronde projecten. De meeste projecten bestaan uit het ontwerpen van logo’s en huisstijlen en de opmaak van printwerk. Natuurlijk gaan de mogelijkheden verder dan dit en werken we ook op aanvraag van de klant. Via het contactformulier op de homepagina kun je elke vraag, aanvraag of opmerking plaatsen.